Vi møtes på juniorleiren KREATIV 2015!

Juniorleir hovedbilde

JUBA er en frivillig barneorganisasjon. De lokale JUBA-lagene er gode, trygge og lærerike møteplasser for barn. De fleste medlemmene er i alderen 6–14 år, men alle som støtter formålet kan være medlemmer.

Vi inviterer deg til å bli med på JUBAs sommerleir den første uka i skoleferien. Vi skal møtes på et flott sted nord for Gardermoen; Hurdal Verk Folkehøgskole.

Leiren KREATIV2015 i Hurdal er et sommertilbud der barn i alderen 6-14 år møtes for å oppleve seks dager med leirliv, fellesskap, vennskap, lek og moro i trygge omgivelser. Dagene inneholder en blanding av organiserte aktiviteter, lek og læring. Voksne ledere legger til rette og følger aktivitetene gjennom uka.

På hjemmesidene: http://2015.juniorleir.no kan du finne alt du trenger av informasjon. Her kan både deltakere og foreldre finne svar på det de lurer på. Er det fortsatt noe uklart, kontakter du oss i leirkomiteen: kreativ@juniorleir.no

Velkommen til Hurdal, 21. – 27. juni.

 

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen har bevilget kr. 60 000.- til Skogblomsten. Nå kan vi bytte ut et par mygger og supplere med et par nye. Det blir bra når vi underholder rundt omkring.
Vi takker for støtten, og vi gleder oss til oppstart etter juleferien i nytt år.